Arbejdsskadesforsikring

Forsikring af foreninger og boligforeninger

Med Forsikringsportalen er det blevet nemmere at sætte jeres virksomheds forsikringer i udbud. Udfyldt blot en simpel formular og lad flere selskaber kæmpe om jeres forsikringer.

  • Gratis
  • Nemt
  • Uden forpligtigelser

Forsikring af foreninger og boligforeninger

Såfremt at din forening eller boligforening skal forsikres erhvervsmæssigt, så skal du sikre dig, at I får den rette bygningsforsikring. Som oftest vil dækningen af jeres forening eller boligforening indebære brand og kortslutning, vand og storm samt de mest gængse behov for retshjælp samt genhusning af beboere.

Typisk vil bestyrelsen i din boligforening (ejerforening, andelsforeninger, beslutte hvilken forsikring der vælges. Men som bestyrelsesmedlem, suppleant, eller som del i en projektgruppe godt indhente tilbud på forsikring til ejendommen.

Der kan være store besparelser, og bedre dækninger, ved at få gennemgået forskellige muligheder på forsikringen af foreningens bygning(er). Her på Forsikringsportalen har vi gjort det lettere at få en struktureret gennemgang af foreningens forsikringer. Det er gratis, og der er ingen forpligtelse.  

go to top