Om Forsikringsportalen

At finde de rigtige forsikringer og det rette forsikringsselskab kan være svært, både som virksomhed og privatpersoner. Forsikringsportalen er en online platfor som agerer mellemmand for forbrugerne og forsikringsselskaberne. Vi er af den overbevisning at alle skal kunne have fuld kontrol over deres udgifter, derfor tilbyder vi en gratis service til at indhente forsikringstilbud for både virksomheder og private forbrugere.

Vores service er enkel og kan blive forklaret i 3 simple steps: Vælg de ønskede forsikringsprodukter, giv os de nødvendige oplysninger og lad os matche dig med op til 3 konkurrencedygtige forsikringsselskaber.

Vi sætter kvaliteten og kundeoplevelsen højt, og samarbejder derfor med nogle af de bedste forsikringsselskaber i Danmark. Vi vil igennem hele forløbet yde den nødvendige kundesupport og holde et højt serviceniveau.

Vores mission er simpel

Vores mission er at gøre forsikringsmarkedet transparent, og gøre det lettere at få både bedre og billigere forsikringer der matcher ens behov.

Forsikringsportalen.dk hjælper dig med med at få 3 tilbud fra forskellige forsikringsselskaber.

Nikolaj Bischoff
Grundlægger og partner / Passioneret skiløber
Lasse Ustrup
Projektleder / Sportsfanatikeren
Frederik Lund
Drifts- og salgsansvarlig

Forsikringsportalen.dk

Njalsgade 76
2300 København N

CVR: 34 08 31 18
Etableret 2011, en del af I Convert ApS
kundeservice@forsikringsportalen.dk

Bank

Nordea logo

Nordea Bank Danmark A/S
CVR-nr: 13 52 21 97

Revision

Beierholm statsautoriseret 
Revisions-anpartsselskab
CVR-nr: 32 89 54 68

Vi er også CO2 Neutrale

Forsikringsportalen er CO2 neutral

Vores virksomhed har også et ansvar for at nedbringe CO2 udledningen fra driften af vores hjemmeside. Du kan se vores miljøcertifikat her.