Arbejdsskadesforsikring

Landbrugsforsikring

Med Forsikringsportalen er det blevet nemmere at sætte jeres virksomheds forsikringer i udbud. Udfyldt blot en simpel formular og lad flere selskaber kæmpe om jeres forsikringer.

  • Gratis
  • Nemt
  • Uden forpligtigelser

Landbrugsforsikring

Driver du større eller mindre landbrug har du et ansvar for at sikre dig, at du er godt dækket ind hvis uheldet skulle være ude. Derfor er det vigtigt, at du har sørget for en god dækning af ejendomme, udstyr og maskiner, dine ansatte – og ikke mindst dig selv. Her er landbrugsforsikringen dit bedste værktøj til at kunne drive dit landbrug uden bekymringer.

En landbrugsforsikring består af mange elementer og del-forsikringer. Derfor er det vigtigt at starte med, at klarlægge de behov du har som erhvervsdrivende med landbrug. Har du eksempelvis mange store maskiner, eller driver du primært fritidslandbrug? Afklaring af et sådan spørgsmål vil hjælpe dig til, at få den helt rette dækning af netop dit landbrug.

Hvad dækker landbrugsforsikringen?

Hos de fleste selskaber er landbrugsforsikringen typisk skruet sammen med elementer fra bygningsforsikring, indbo- og ansvarsforsikring samt løsøreforsikring. Dette giver dig en grundlæggende dækning, som typisk dækker nedenstående områder når uheldet rammer:

  • Brandskade
  • Skader på el
  • Forurening
  • Tyveri og hærværk på din ejendomme

Igen minder vi om, at det er vigtigt at få afdækket og afklaret sine behov før forsikringen tegnes. Er du eksempelvis svineproducent, så vil det være relevant at få en dyreulykkesforsikring, som dækker dyr der dør (eller kræves aflivet) jf. dyreværnsloven. Som udgangspunkt er grunddækningen som nævnt ovenfor, et godt startsted for de fleste.  

go to top